Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PBO Onderwijs en Educatie: Arie van der Ende (secretaris)

Al geruime tijd ben ik werkzaam bij de Lentiz Onderwijsgroep. Eerst als docent op de voormalige Chr. Land en Tuinbouwschool in Naaldwijk (nu Lentiz Flora College), daarna als teamleider bij de Rijks Middelbare Tuinbouwschool in De Lier (nu Lentiz MBO Greenport) en sinds 2005 ben ik teamleider
bij Lentiz MBO Outdoor/MBO Animal in Maasland.

Ik vertegenwoordig in het PBO het onderwijs. Met belangstelling volg ik al jaren de programmering van de WOS. De eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat de programmering op TV voor mij gemakkelijker te volgen valt dan die van de radio. Dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn werkzaamheden, die het niet toelaten overdag de radio aan te hebben.

Het opleiden van mensen is een essentieel onderdeel van en in onze maatschappij. Juist in een innovatieve wereld als die van het Westland e.o. is opleiden cruciaal. Onderwijs is altijd in beweging en verdient daarom aandacht in de media. Dus ook bij de WOS. Samen met mijn collega’s in het PBO monitoren we in de programmering of er voldoende zendtijd wordt besteed aan de doelgroep die wij vertegenwoordigen. Een taak die ik graag namens allen die zich bezighouden met opleiden en onderwijs wil vervullen.

Arie van der Ende


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS