Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pepijn Gunneweg met The Great Wonder In De Naald

maandag 17 februari 2020
Pepijn Gunneweg met The Great Wonder In De Naald

Pepijn Gunneweg gaat in zijn nieuwe programma The Great Wonder op maandag 17 februari in WestlandTheater De Naald, samen met zijn Troupe Muzikale Freaks, verder waar hij ooit is gestopt.

Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren. Pas op voor gelanceerde kippen, bizarre illusies, vliegende vissen en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.

Pepijn maakte zestien jaar deel uit van de Ashton Brothers, presenteerde jarenlang de BZT show en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf, zuur.

Locatie: WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Tijd: 20.15 uur
Prijs: € 24,50

wo 17 jun 2020
Woensdag 17 juni is in Cinema Koningshof de film Frida te zien.
wo 24 jun 2020
Op woensdag 24 juni is er weer een gezellige Ladies Only avond in Cinema Koningshof. Deze avond is de hilarische film...
vr 26 jun 2020
De film Judy, waarin Renée Zellweger de legendarische Judy Garland speelt, is te zien op vrijdagochtend 26 juni in...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS