Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Perspektief verdwijnt uit Wittebrug in Poeldijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 24 februari 2020 18:04

Foto: WOS


Nog voor het einde van het jaar sluiten de deuren van Woonhotel Wittebrug in Poeldijk. Dat hebben Stichting Perspektief, gemeente Westland en Pieter van Foreest besloten. Het huidige pand is aan het einde van zijn levensduur en daarom ongeschikt om nog veel langer te gebruiken.

De gemeente Westland is in gesprek met de gemeente Delft, Stichting Perspektief en woningcorporaties over tijdelijke en permanente alternatieven voor de huidige locatie waar momenteel 39 mensen beschermd wonen en begeleid zelfstandig wonen.

De gemeente Westland heeft de plicht om locaties voor beschermd wonen beschikbaar te stellen. Wanneer een of enkele geschikte locaties in beeld zijn, wordt de voorbereiding in gang gezet om bewoners te kunnen verhuizen. Vorig jaar klaagden winkeliers en omwonenden over overlast van bewoners van het woonhotel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS