Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pijnlijk verlies Den Hoorn in Gouda

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 1 december 2019 16:07

Foto: SV Den Hoorn


SV Den Hoorn heeft zondag een pijnlijk verlies geleden tegen nummer 10 Olympia. In een doelpuntrijk duel in Gouda werd het uiteindelijk 5-3.

Voor Den Hoorn, zelf de nummer vijf, was het aan- of afhaken bij de top in de eerste klasse B. De start was echter niet goed. Olympia scoorde al binnen vijf minuten de 1-0. Den Hoorn, dat vooral op het middenveld werd overlopen, kwam daarna meermaals goed weg. De Midden-Delflanders scoorden via Marcley Manuela nog wel de 1-1 en doelman Robert-Jan Kuipers stopte een strafschop, maar in blessuretijd werd het toch nog 2-1.

In de eerste tien minuten na rust kon de neutrale toeschouwer zijn lol niet op. Binnen enkele minuten scoorde Olympia opnieuw, maar niet veel later was het Donny Slot die uit een corner de aansluitingstreffer binnen kopte. Toch maakte de thuisploeg daarna de 4-2.

Met nog een kwartier te gaan begonnen de gasten beter te voetballen, wat resulteerde in enkele open kansen. Die werden echter gemist door de Den Hoorn-aanvallers. Aan de andere kant was Olympia wel effectief en maakte de 5-2. Vlak voor tijd schoot Slot zijn tweede goal van de middag binnen, maar dat mocht niet baten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS