Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Poelier Van der Ende maakt doorstart

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 30 augustus 2019 12:29

Foto: feest bij het personeel in Maasdijk


Poeliersbedrijf Gebrs. Van der Ende in Maasdijk blijft bestaan. Er is een investeerder gevonden die de winkel en fabriek aan de Lange Kruisweg overneemt: Kleer Delicatessen uit Kwintsheul. Bij de poelier hangt inmiddels de vlag uit.

Het bedrijf werd vorige week failliet verklaard, tot ongeloof van klanten. Het is namelijk altijd druk in de winkel en bestellingen voor bedrijven vlogen de deur uit.

Vrijdagochtend was er dan goed nieuws voor het personeel. "Om half tien moesten wij naar de kantine komen. Er was champagne, slingers, gebak. Geweldig, daar kwam de nieuwe eigenaar", straalt medewerker Piet van der Salm.

De naam Gebroeders Van der Ende blijft bestaan. Maandag maakt Kleer Delicatessen meer bekend over de verdere strategie. Twee weken geleden zijn vestigingen van Satébar in Rotterdam failliet verklaard. Deze bv's waren onderdeel van de Gebrs. Van der Ende.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS