Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Polikliniek Franciscus in Maassluis gaat voorlopig dicht

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 21 maart 2020 00:42

Foto: Archieffoto


De polikliniek Franciscus Maassluis gaat vanaf komende maandag tijdelijk dicht. Wel blijft het bloedprikpunt open voor spoedaanvragen. Dit heeft de ziekenhuisorganisatie Franciscus Gasthuis & Vlietland vrijdag bekendgemaakt.

Om mensen en materialen zoveel mogelijk te concentreren op de ziekenhuislocaties in Rotterdam en Schiedam is besloten om de poliklinieklocaties Franciscus Berkel, Franciscus Haven en Franciscus Maassluis per 23 maart te sluiten. Tot 10 april vinden er geen spreekuren plaats. Wanneer de behandelend arts beslist dat de afspraak door moet gaan, wordt deze afspraak omgezet naar een van de ziekenhuislocaties.
 
Wanneer de afspraak wijzigt, geen doorgang kan vinden of wordt omgezet naar een bel- of videoconsult wordt zo snel mogelijk persoonlijk contact opgenomen met de patiënt. "Wij vragen de patiënten om geen contact op te nemen, maar even het bericht af te wachten", aldus Franciscus.

Binnen de genoemde ziekenhuizen zijn er nu in totaal 23 bewezen coronapatiënten, van wie er 8 op de intensive care liggen en 15 in isolatie. Daarnaast telt Franciscus 2 verdenkingen op de intensive care en 19 verdenkingen in isolatie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS