Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie treft niets aan bij inval in Monster

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 9 september 2018 00:06

Foto: Regio 15


Een groot aantal politieagenten is zaterdagavond betrokken geweest bij een actie aan de Zeereep in Monster. Daar is op straat een man aangehouden en vervolgens is de politie een appartement binnengegaan. Volgens fotopersbureau Regio 15 waren er verdachte omstandigheden gemeld, waarbij ook een vuurwapen in het spel zou zijn. Uiteindelijk heeft de politie niets aangetroffen.

Rond 23.00 uur had zich een vrij grote politiemacht verzameld bij de rotonde Emmastraat-Vlotlaan-Zeereep. Agenten in kogelwerende vesten gingen naar een appartementencomplex en enkele van hen hebben een woning doorzocht. Een voor de deur staande auto is uitgekamd en vervolgens door de politie meegenomen.

Uiteindelijk is er niets verdachts aangetroffen. De politie heeft geen vuurwapen gevonden en er zijn geen aanwijzingen gevonden die zouden kunnen duiden op een schietpartij. Ook buurtonderzoek leverde niks op.
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS