Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Politie Westland: vier keer dronkenschap op donderdagavond

Politieagenten van bureau Westland hebben donderdagavond tijdens de late dienst vier personen meegenomen naar het bureau wegens verdenking van rijden onder invloed. Een van de verdachten reed bovendien in een gestolen auto en heeft helemaal geen rijbewijs.

Op haar Facebookpagina liet de politie tegen enen in de nacht weten dat er een melding binnenkwam over een persoon die onder invloed in een voertuig in de omgeving van Maasdijk zou rijden. Al snel bleek dat het voertuig was gestolen. Een zoektocht leidde naar een woning in Maasdijk. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.



Aan het bureau is er een speekseltest afgenomen. Hieruit bleek dat er sprake was van drugsgebruik. "De test sloeg positief uit op cocaïne", aldus de politie. Voor de volledigheid moest de verdachte ook nog een blaastest doen. "Hier scoorde hij het hoogst haalbare, namelijk een 'F'-indicatie. Bij navraag naar zijn rijbewijs bleek dat de verdachte helemaal geen rijbewijs heeft", gaat het relaas verder.

Kort samengevat: diefstal auto, rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs. "De verdachte logeert voorlopig even bij de politie", is er subtiel aan toegevoegd.

Categorieen:
Maasdijk Westland 112