Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie: 'Agent in Maasdijk toch niet mishandeld'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 26 november 2018 19:39


Hoewel de politie eerder nog aangaf dat een agent afgelopen weekend mishandeld is door een 23-jarige Maasdijker, blijkt uit nader onderzoek door de recherche dat dit toch niet het geval is. Dat blijkt uit een tweet van wijkagent Frans van der Stelt.

"De mishandeling van een politieagent afgelopen zondag op de Lange Kruisweg in Maasdijk bleek na onderzoek op een misverstand te berusten. Er wordt verder geen vervolging ingesteld", schrijft Van der Stelt. Hij vult aan dat voor mishandeling opzet vereist is en dat dit niet het geval was: "De klap bleek meer een misverstand dan opzet."

Een agent kreeg afgelopen zaterdag- op zondagnacht plotseling een klap in zijn gezicht van de 23-jarige toen hij met een andere man in gesprek wilde gaan over een vermoedelijke vechtpartij op straat. De Maasdijker werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Aanvulling dinsdag 27 november:
Volgens de politie sprak de agent de ruziƫnde groep jongens aan, waarna de 23-jarige man zich omdraaide en daarbij per ongeluk met zijn hand het gezicht van de agent raakte. Na verhoor bleek dat het niet om opzet ging. "Het Openbaar Ministerie besloot daarom de zaak te seponeren. De man is hierna vrijgelaten."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS