Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie controleert op foutparkeren bij basisschool in Poeldijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 18 februari 2020 09:48

Foto: WOS


Politieagenten hebben dinsdagmorgen een controle gehouden bij basisschool Verburch-Hof in Poeldijk. ZIj keken onder meer of ouders die hun kinderen naar school brengen wel op een (goede) parkeerplaats gingen staan.

Onder andere zijn ouders aangesproken die lang parkeerden op de kiss&ride-strook. Die is bedoeld om kinderen snel af te zetten en daarna weer weg te rijden. Meerdere ouders bleken zich daar niet aan te houden.

De Verburch-Hof is een van de scholen in onze regio waar de schoolleiding en de ouderraad verkeersproblemen ervaren, zo bleek vorige week uit eigen onderzoek van de WOS. Onder andere foutparkeren blijkt daar veelvuldig te spelen. Uit het onderzoek bleek ook dat schooldirecties het liefst zien dat ouders het autogebruik minderen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS