Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie krijgt zestien tips over verdwijning Jaïr Soares

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: woensdag 17 juli 2019 12:05

Foto: Politie


De politie heeft zestien tips gekregen over de verdwijning van het 7-jarige jongetje Jaïr Soares uit Rotterdam in 1995. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht riep dinsdag de hulp in van het publiek in deze 'cold case'. 

Jaïr gaat op 4 augustus 1995 samen met zijn ouders, zijn broer, een vriendin van zijn ouders en haar dochtertje een dagje naar het strand van Monster. Nadat Jaïr in het bijzijn van zijn ouders in de toenmalige Beachclub Molenslag zijn patat heeft opgegeten, gaat hij weer met zijn vriendinnetje buiten spelen. Als zijn ouders en broer even later terugkomen bij de vriendin, die ondertussen op het strand op de spullen heeft gepast, blijkt dat Jaïr spoorloos is verdwenen.

Het jongetje is sindsdien nooit teruggevonden. De politie gaat ervan uit dat Jaïr het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Vermoedelijk is hij vanaf de strandtent met zachte hand door iemand meegenomen.

De politie hoopt dat er strandbezoekers of andere personen zijn die zich die vrijdag 4 augustus 1995 in Monster nog goed kunnen herinneren. Iedereen die tips kan geven over de vermissing van Jaïr Soares of foto's of video's heeft die gemaakt zijn op deze stranddag in Monster, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Heb jij informatie?
Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Tip de politie via WhatsApp: 06-10000012
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of op de website van Meld Misdaad Anoniem


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS