Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie: veel elektrische fietsen gestolen in Naaldwijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 2 oktober 2019 17:06

Foto: Signbiblio - Aangeraden wordt om de fiets vast te zetten met een tweede slot


Fietsendieven hebben de afgelopen maand veelvuldig hun slag geslagen in het centrum van Naaldwijk. Dat schrijft politie Westland in een bericht op Facebook. Vooral eigenaren van elektrische fietsen waren slachtoffer. Exacte cijfers zijn nog niet vrijgegeven.

Volgens de politie maken de dieven gebruik van een valse sleutel, waardoor het makkelijk is om de fiets van het slot te krijgen. Er wordt nog onderzocht welke maatregelen hiertegen kunnen worden genomen.

In de tussentijd wordt aangeraden altijd een tweede (ketting)slot te gebruiken, waarmee je je fiets kunt vastmaken aan een paal of hek. "Dan kost het de dief meer moeite uw fiets weg te nemen, vergroot u de kans dat uw fiets er nog staat als u terugkomt van de boodschappen én geeft u ons meer tijd om de verdachte te pakken."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS