Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie zoekt getuigen overval Primera Maassluis

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: maandag 16 september 2019 17:34

Foto: Boudewijn Vermeer


De politie is op zoek naar getuigen van de overval op de Primera op maandagochtend, aan de Zuidvliet in Maassluis. Ook mensen die camerabeelden van het incident in hun bezit hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De overvaller kwam de winkel rond 10.30 uur binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen, gaf haar een klap op het hoofd, en beroofde haar van sieraden. Daarna ontstond er een worsteling tussen de dader en een klant, waarbij die gewond raakte aan zijn gezicht. 


De dader is weggevlucht in de richting van de Van Schendelstraat. De politie heeft hem in deze omgeving niet kunnen vinden.

De overvaller is een man met een Perzisch uiterlijk, van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is 1.80 meter lang, heeft een vlassig snorretje en droeg een gele jas. 

Iedereen die getuige is geweest van de overval of de overvaller heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via 112 of anoniem op 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS