Archief
YouTube

YouTube

Politie zoekt getuigen voor overval op restauranteigenaar in Maassluis

De politie is nog steeds op zoek naar de twee mannen die op 12 januari een Maassluizer overvielen voor zijn woning aan de Burgemeester Van de Brandelerlaan. Donderdagavond toonde opsporingsprogramma Bureau Rijnmond bij mediapartner RTV Rijnmond camerabeelden van het incident.

De restauranteigenaar werd die nacht rond 01.45 uur van zijn geld beroofd door twee mannen met bivakmutsen op. Op de beelden is te zien dat er vlak na de overval een fietser langsreed, de politie is op zoek naar deze potentiƫle getuige en anderen die iets gezien hebben.

De leeftijd van de daders wordt geschat op ongeveer 20 jaar en ze zijn ongeveer 1.75 meter lang. Ze droegen op moment van de overval een bivakmuts, een korte donkere jas en een donkere broek. Ook hadden ze volgens de politie een mes en een vuurwapen bij zich. De mannen zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst.

Wie iets heeft gezien kan bellen naar de politie eenheid Rotterdam op 0800 6070, of anoniem op 0800 7000. Via WhatsApp kunnen tips worden ingezonden naar 06 10 00 00 12.

Categorieen:
Maassluis 112