Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politie zoekt naar meer informatie over dood Maaslandse vrouw

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 5 september 2017 14:12


De politie is nog steeds bezig met de zaak die zich in juni afspeelde aan het Ingeland in Maasland. Bij die zaak overleed een 45-jarige inwoonster van het Midden-Delflandse dorp. Haar 48-jarige echtgenoot is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Een anonieme beller zou het onderzoek mogelijk verder kunnen helpen.

Omdat er nog geen duidelijkheid is over het motief van de echtgenoot is de politie op zoek naar informatie. Op zondag 18 juni heeft er iemand gebeld naar meld misdaad anoniem over deze zaak. De politie zou graag weer met deze persoon in contact komen omdat de politie denkt dat diegene de politie verder kan helpen in het onderzoek.

Mensen die meer weten over die specifieke getuige kunnen contact opnemen met de politie. Het nummers is 0800 6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000, Maar ook een vertrouwelijk gesprek bij de criminele inlichtingen is mogelijk en hierbij is de privacy gewaarborgd. Daarvoor kan worden gebeld met 06-57876279.

Dinsdagmiddag vanaf 17.00 uur besteedt opsporingsprogramma Team West van mediapartner Omroep West meer aandacht aan deze zaak. In het WOS Regionieuws om 19.00 uur legt de politie uit waar men naar op zoek is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS