Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politiebureau Westland in weekend gesloten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 29 december 2017 10:02


Wie vanaf 1 januari aangifte wil doen op het politiebureau aan de Vierschaar in Naaldwijk, kan daar niet meer in het weekend terecht. De openingstijden worden beperkt tot de doordeweekse dagen, zo blijkt uit een memo van burgemeester Van Ardenne aan de Westlandse gemeenteraad.

Het bureau is nu nog van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 22.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 januari is dat van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur.

Buiten de openingstijden kunnen mensen voor spoedeisende gevallen terecht bij de zogenoemde geveltelefoon, een knop aan de gevel van het politiebureau. Via deze telefoon krijgt men contact met de operationeel commandant of het hoofdbureau van de politie in Den Haag. Voor andere zaken is in het weekend het politiebureau in Delft geopend.

Het memo van de burgemeester heeft al geleid tot een boze reactie van GemeenteBelang Westland. "Het sluiten in het weekeinde van dit (enige) bureau in het Westland kan en mag niet gebeuren", aldus fractievoorzitter Remmert Keizer. Hij gaat na de jaarwisseling de burgemeester vragen ervoor te zorgen, dat het bureau blijft functioneren zoals thans het geval is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS