Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politiek positief over kleedkamerplan MVV'27

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 14 mei 2019 21:28


De politieke fracties in Midden-Delfland zijn over het algemeen positief over de plannen van voetbalvereniging MVV'27 om de kleedkamers te renoveren. Alleen het CDA wil het voorstel om hiervoor subsidie te verlenen over twee weken bespreken in de raadsvergadering. Al heeft dat te maken met het feit dat de Maaslandse club nog geld tekort komt.

MVV'27 vraagt namelijk een bedrag van 159.153 euro, terwijl de gemeente volgens de subsidieregeling niet meer dan 35 procent van het totale projectbedrag (397.000 euro) mag geven. Dat komt neer op 138.950 euro. Daardoor ontstaat een tekort, al is de club zelf nog bezig met andere fondsen.

MVV'27 verhuisde in 1975 naar het huidige onderkomen op sportpark De Commandeur. Een groot deel van de zestien kleedkamers stamt nog uit die tijd. Sommige kleedruimtes zijn bovendien zó ingericht dat ze met elkaar verbonden zijn. De club vindt dit geen wenselijke situatie. Het kan diefstal in de hand werken en het zorgt voor een slechte doorstroom in het gebruik van de kleedkamers.

De vereniging wil in de zomermaanden, als het complex niet wordt gebruikt, flink aan het werk. "Alle kleedruimten worden voorzien van opnieuw betegelde wanden, nieuwe banken en kapstokken", schrijft het bestuur in een plan. Verder moet de vloer worden aangepast, moeten de wanden in de gang opnieuw worden gestuukt en wordt gekeken naar houtrot. Bovendien wordt gebruik gemaakt van nieuw, beter isolerend glas en worden de kleedkamers voorzien van ledverlichting.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS