Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Politiemacht op de been bij inval in Monster

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 3 oktober 2018 12:18

Foto: Regio 15-FE


De politie heeft woensdag een grote actie uitgevoerd op het bedrijventerrein Vlotlaan in Monster. Een 35-jarige Naldwijker en een 48-jarige man uit Monster zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het faciliteren van georganiseerde hennepteelt en witwassen van crimineel verkregen vermogen.

Het pand werd sinds dinsdagavond door de politie bewaakt, waarna woensdagochtend de inval volgde. Daaraan werd door enkele tientallen agenten en rechercheurs deelgenomen. Zij troffen, naast de twee mannen, apparatuur en goederen aan ten behoeve van hennepteelt en een aantal henneptoppen. Het materiaal is in beslag genomen, net als de aanwezige administratie.

Later op de dag doorzochten agenten ook nog twee woningen in Naaldwijk en Monster. Daarbij werd onder andere beslag gelegd op twee auto’s, diverse goederen, administratie en contant geld. De twee verdachten zitten nog vast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS