Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pollemans en Jongerius heersen op 10 kilometer

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 2 december 2018 23:24

Foto: Peter Pollemans - foto-Carry Wilmink


Twee streeklopers heersten zondag op de 10 kilometer tijdens de Vulcaan Halve Marathon in Vlaardingen. De eerste plaats werd opgeëist door Peter Pollemans uit Hoek van Holland (in 36.50) en vrij snel achter hem finishte als tweede - en tevens als snelste vrouw - Marlies Jongerius uit Wateringen, in 37.28.

De halve marathon werd met forse voorsprong gewonnen door Rotterdammer Patrick Kwist, in 1.12.07. Op de tweede plaats finishte René de Lange uit Wateringse Veld (1.15.42), die twee weken geleden winnaar was van de EasyRun, een halve marathon in Monster. Bij de vrouwen kwam Mireille Thierry (Olympus '70) als eerste over de streep, in 1.31.26.

De wedstrijd over 5 kilometer werd gewonnen door Honselersdijker René van der Stap (in 17.55), die in Monster op de halve marathon tweede was geworden achter De Lange. Snelste vrouw op de 5 kilometer was Marja Zwijnenburg uit Maassluis, in 22.20.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS