Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pootje van Bram in beste geval eind 2020 open

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 5 maart 2019 15:25


In het meest positieve geval gaat de aftakking van de Maasdijk op het Maasdijkplein, beter bekend onder de naam 'pootje van Bram', eind 2020 open voor verkeer. Dat blijkt uit navraag van de WOS bij de gemeente Westland. Probleem is dat nog steeds niet alle grond in het bezit van de gemeente is. Daar wordt wel aan gewerkt. Ook is men al voorzichtig begonnen met voorbereidende werkzaamheden.

Het 'pootje van Bram', vernoemd naar oud verkeerswethouder Bram Meijer, moet ervoor zorgen dat Maasdijk beter wordt ontsloten via bedrijventerrein Honderdland. De Maasdijk die langs het gelijknamige dorp loopt, is sinds de voltooiing van het zogenoemde 3-in-1 project geen directe verkeersader richting de andere kernen meer. Inwoners missen een directe aansluiting op Twee Pleinenweg die het dorp met de rest van de regio verbindt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS