Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Post Monster wint brandweerwedstrijden Westland

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: maandag 8 oktober 2018 15:22


De jaarlijkse Westlandse brandweerwedstrijden zijn zaterdag gewonnen door de brandweerploeg uit Monster. De wedstrijden werden georganiseerd door de ploeg uit Maasdijk en vonden plaats bij het bedrijf Prins aan de Tuindersweg.

Op plek twee eindigde de post 's-Gravenzande en post Naaldwijk werd derde. De wedstrijden zijn al veertig jaar een traditie in Westland. Alle posten uit de kernen doen mee en wisselen kennis en ideeën uit over hulpverlening. Uiteraard is daar ook een spelelement aan gekoppeld. 

Het scenario dit jaar: het testen van een aggregaat dat gruwelijk mis gaat. Een medewerker komt onder stroom te staan en er breekt brand uit. In de naastgelegen hal raakt een man ernstig gewond door een losgeraakte hefmast van een heftruck. Aan de zeven Westlandse brandweerposten was de taak het incident zo goed mogelijk aan te vliegen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS