Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Potje walking football in de brandende hitte

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 25 augustus 2019 14:43

Foto: Theo van der Kraaij


Het was met de warmte van zaterdag misschien wat moeilijk kiezen. Langs de kant in de schaduw zitten, of in de brandende zon meespelen met een potje walking football. Toch waren er nog heel wat deelnemers aan de Oldstars-meeting ter ere van de start van het walking football seizoen bij KMD in Wateringen.

Oldstars is een initiatief van het Ouderenfonds en de KNVB. Door middel van het spelen van voetbal op een wat lager tempo en met aangepaste regels, proberen de initiatiefnemers zoveel mogelijk ouderen actief te maken in het voetbal. Zo blijven ouderen onder de mensen en werken ze tegelijk aan hun gezondheid.

Ook in onze regio zijn er diverse walking footballteams, bijvoorbeeld bij KMD in Wateringen, bij Westlandia in Naaldwijk en bij Excelsior Maassluis. Dit jaar worden er door het Ouderenfonds overigens nieuwe activiteiten gestart. Het gaat dan om walking hockey, OldStars tennis, walking handball en walking basketball.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS