Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Premier Kazachstan op bezoek in Westland

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 31 oktober 2019 10:05

Foto: Rolf van Koppen


De minister-president van Kazachstan, Askar Mamin, heeft woensdag een bezoek gebracht aan Westland. Hij was op uitnodiging van premier Mark Rutte in Nederland. Mamin kreeg een rondleiding in het World Horti Center in Naaldwijk door directeur Joep Hendricks en burgemeester Bouke Arends van Westland.

Kazachstan wil het ondernemersklimaat in het land verbeteren. Daarbij wordt onder meer gewerkt aan het ontwikkelen van de tuinbouwsector. Nederlandse bedrijven kunnen hulp bieden op het gebied van kennis, techniek en samenwerking.


In de middag werd er onder toeziend oog van premier Rutte en premier Mamin een overeenkomst getekend voor de bouw van een zogeheten agropark in Kazachstan, waarbij zeven Nederlandse glastuinbouwbedrijven betrokken zijn. Zij zijn een samenwerking aangegaan om dit agropark te realiseren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS