Archief

Prijzen voor muziekweek, jonge actrice en vloggers

De Stichting Maassluise Muziekweek heeft dit jaar de Culturele Prijs Maassluis ontvangen. Dit jaar werd het zestig jarig jubileum van Jong Talent Concours Maassluis gevierd, de wedstrijd die jaarlijks door de stichting wordt georganiseerd.

Naast de stichting gingen er ook prijzen naar de jonge actrice Rosemarie Voogt en het Vlogteam van Welzijn E25. Voogt kreeg de Culturele Jongerenprijs Maassluis voor haar acteerwerk in onder meer de Shrek-musical en het Vlogteam kreeg diezelfde prijs voor de vele vlogs die de vier jongeren hebben gemaakt over de cultuur in Maassluis.

De prijzen, ingesteld door de Culturele Raad Maassluis, zijn bedoeld om personen of instellingen een blijk van waardering te geven voor de door hen geleverde opmerkelijke prestaties op cultureel gebied.

De Culturele Prijs Maassluis bestaat uit een oorkonde en een beeld ontworpen door kunstenaar Ans van de Wiel. De Culturele Jongerenprijs Maassluis is een oorkonde en 300 euro die kan worden ingezet om een positieve stap te zetten in de verdere ontwikkeling van het talent.

Categorieen:
Maassluis Cultuur