Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Prominent wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 8 januari 2020 15:55

Foto: Boudewijn Vermeer


Coöperatieve telersvereniging Prominent is de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020. De in De Lier zetelende organisatie mag zich een jaar lang ambassadeur van de tuinbouw noemen. Woensdag is de prijs uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de branche in De Keukenhof in Lisse.

Alle drie genomineerden kwamen dit jaar uit Westland, want ook Plantanious uit Kwintsheul en SK Roses uit De Lier maakten kans op de prijs. 

De jury heeft voor Prominent gekozen vanwege onder meer de innovatieve manier van samenwerken. Ook het delen van kennis om de vereniging en de sector verder te helpen en de manier waarop duurzame en circulaire activiteiten worden opgepakt, spraken aan. 

Prominent is als winnaar de opvolger van Anthura uit Bleiswijk. Het is overigens een tijd terug dat een Westlands bedrijf de Tuinbouw Ondernemersprijs won, de laatste Westlandse winnaar was het Lierse Sion in 2013. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS