Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Proosten met 'Leewater' in De Lier

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 31 juli 2018 16:39


De samenwerking tussen Lunchroom Bijzonder uit De Lier en gehandicaptenzorginstelling Ipse de Bruggen is met vijf jaar bezegeld. Ipse De Bruggen levert dertig medewerkers met een verstandelijke beperking die de komende jaren weer kunnen koken, bakken, braden en serveren in de lunchroom in de Hoofdstraat.

Het ondertekenen van het contract ging op een bijzondere manier, namelijk midden de rivier De Lee. De in een waadpak gehulde ondertekenaars hebben vervolgens het glas geheven. In het champagneglas zat echter geen alcoholische drank, maar 'Leewater'. Niet echt water uit de rivier, maar bronwater dat als zodanig verkocht wordt om geld op te halen voor ALS Westland.

De ALS Westland Swim is op zaterdag 11 augustus. Dan zwemmen weer honderden mensen in De Lee. Met het evenement wordt geld opgehaald voor onderzoek naar de ongeneeslijke zenuw- en spierziekte ALS. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS