Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PvdA Maassluis: Hoe zit het met de winsten in de zorg?

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 16 juli 2019 11:27

Foto: Signbiblio


Zijn er zorginstellingen die grote winsten maken waarmee de gemeente Maassluis (via uitvoerder ROGPlus) contracten heeft? Dat wil PvdA Maassluis weten. De partij heeft daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

Uit onderzoek van onder meer de organisatie Follow The Money blijkt dat er een aantal zorgbedrijven is dat flinke winsten maakt. Er lijken volgens de sociaaldemocraten sterke aanwijzingen te zijn dat de hoge winsten niet altijd rechtmatig zijn behaald.

ROGPlus voert de Wet maatschappelijke ondersteuning uit in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De PvdA wil weten hoe er door ROGplus, de Samenwerkende gemeenten jeugdzorg Rijnmond en de gemeente toezicht wordt gehouden op door aanbieders gegenereerde winsten uit Wmo- en/of jeugdzorgmiddelen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS