Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Quintus weer onderuit tegen landskampioen, Velo pakt belangrijke punten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 19 januari 2020 09:49

Foto: Quintus


De handbalsters van Quintus hebben voor de derde keer dit seizoen verloren van VOC. Na de 26-20 nederlaag in Houten (supercup) en de 26-21 in Amsterdam, moest de ploeg van trainer René Zwinkels zaterdagavond in Kwintsheul met 27-28 nipt het onderspit delven.

Quintus speelde een goede wedstrijd tegen de regerend landskampioen, al keek het wel voor het grootste deel van de wedstrijd tegen een achterstand aan. Twee minuten voor tijd stonden de ploegen met 25-25 gelijk, maar in de slotfase waren de Amsterdammers toch de sterkste.

Velo blijft winnen
Trainer Alex Curescu lijkt de dames van Velo tijdens de korte winterstop goed scherp te hebben gekregen voor het tweede deel van de competitie. De ploeg uit Wateringen won zaterdag voor de derde keer in acht dagen. In het Overijsselse Albergen waren de Westlanders met 26-28 te sterk voor directe concurrent De Tukkers.

Velo komt door de zege in punten (13) gelijk met De Tukkers en E&O, de ploeg die volgende week in Wateringen tegenstander is. Daarmee lijkt handhaving in de eerste divisie weer een stapje dichterbij.

Alle uitslagen:
Heren
Eerste divisie
Wematrans/Quintus 2 - GHV 24-31
Dios - Yourlease/HV Eemland 30-22

Dames
Eredivisie
HV Quintus - VOC Amsterdam 27-28

Eerste divisie
De Tukkers - Venéco/Velo 26-28

Tweede divisie
Klaverblad/Oliveo - WPK/Westlandia 26-21

Hoofdklasse
Nieuwegein - Verburch 28-16

Uitslagen zondag:
Heren
Tweede divisie
Atomium'61 - WPK/Westlandia 34-36
Quintus 3 - HVOS 37-30

Dames
Eerste divisie
Quintus 2 - ZAP 20-21

Hoofdklasse
Atomium'61 - WPK/Westlandia 2 27-32


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS