Aanval van Quintus

Quintus 2 speelt gelijk tegen Tachos

De handbalmannen van Wematrans/Quintus 2 hebben zondagmiddag gelijkgespeeld tegen Red-Rag/Tachos. In de Eekhouthal in Kwintsheul eindigde de eredivisiewedstrijd in 26-26.

Het duel tegen de handballers uit Waalwijk ging gelijk op. Het was Quintus dat de eerste punten binnenhaalde, toch was Tachos dat de rest van de eerste helft als eerste scoorde. Via 3-5 en 5-7 werd de ruststand 13-13. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en was het Quintus dat telkens treffers wist te maken, op de voet gevolgd door de Brabanders. Tegen het einde van de wedstrijd leken de Heulenaren de winst nog mee naar huis te kunnen nemen, enkele minuten voor het einde was de stand 26-24. Toch wist Tachos nog twee keer te scoren, en werd de eindstand van de wedstrijd een verdubbeling van de ruststand.

Dames HV Quintus 2-Kras/Volendam

De handbaldames van Quintus die spelen in de eerste divisie hebben zondag een spannende wedstrijd gespeeld tegen Kras/Volendam. Aanvankelijk leken de dames te verliezen, op een punt in de wedstrijd stond Quintus 20-25 achter. Maar de Heulenaren sloegen terug en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 27-25.