Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Quintus geeft zege in slotfase weg, Dios schakelt Westlandia uit

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 16 oktober 2019 07:48

Foto: Screenshot Livestream Quintus


De handbalsters van Quintus hebben dinsdagavond de kans om een stap dichter bij de koplopers in de eredivisie te komen laten liggen. Het vooruitgeschoven duel tegen Volendam werd namelijk verloren: 22-23.

De twee ploegen, de nummers 4 en 5 van de ranglijst, gingen in de beginfase gelijk op. Na een kwartier stond het 7-7, waarna de thuisploeg van trainer René Zwinkels met een nipte voorsprong (13-12) ging rusten.

In de tweede helft nam Quintus enkele keren een marge van twee doelpunten, maar uiteindelijk ging het in de laatste tien minuten toch mis. Na een 19-18 voorsprong voor Quintus, stond het vijf minuten later opeens 19-22. Volendam won dus met 22-23.

Dios ten koste van Westlandia in beker
In de voorronde voor het regionale bekertoernooi wonnen de heren van Dios uit Den Hoorn in Naaldwijk bij WPK/Westlandia: 26-28. Zodoende gaan de Midden-Delflanders door naar de eerste ronde. Het heren-opleidingsteam van Quintus, plaatst zich ook voor het bekertoernooi. De Heulenaars hadden een eenvoudige avond tegen de A1 van DWS. In Schiedam werd het liefst 18-44.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS