Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Quintus maatje te groot voor DFS

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 17 november 2019 10:16

Foto: Paul Vis


De handbalheren van Wematrans/Quintus hebben uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. Het thuisspelende Quintus won zaterdagavond met 32-26 van fusieclub DFS Arnhem/Huissen. De hele wedstrijd is de ploeg uit Kwintsheul niet in gevaar geweest.

Na een voorsprong van 3-0 viel de eerste tegentreffer. Maar Quintus liet zich niet van de wijs brengen en het bleef scoren. Bij rust stond het 14-9. Na zestig minuten spelen ging het team van coach Rob Vis met 32-26 naar de kleedkamers.

Ook winst voor dames
Voor de fans van Quintus was het dubbel pret, want eerder op de avond wonnen de dames van Quintus van SEW uit Nibbixwoud: 26-20. In het begin van de wedstrijd was het stuivertje wisselen en maakte SEW zelfs de eerste treffer. Maar al snel liep Quintus uit en stond het bij rust op een comfortabele voorsprong van 14-10. Daarna kwam de ploeg niet meer in gevaar.

Alle uitslagen

Heren
Eredivisie
Wematrans/Quintus - DFS Arnhem/Huissen 32-26

Tweede divisie
Smezo/BFC HS2 - WPK/Westlandia 35-32

Dames
Eredivisie
HV Quintus - Westfriesland/SEW 26-20

Eerste divisie
Foreholte - Veneco/Velo 31-22

Tweede divisie
Herpertz Bevo HC - WPK/Westlandia 33-27


Hoofdklasse
Goodflooring/H.M.C. Raamsdonksveer - WPK/Westlandia 2 23-19

Verburch - Twist 26-17


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS