Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rattenoverlast in 's-Gravenzande houdt aan

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 25 september 2017 15:51

Foto: Jens van Pieterson


De hardnekkige rattenoverlast in de 's-Gravenzandse Esdoornstraat en Meidoornstraat is nog niet verholpen. Al jaren hebben bewoners daar last van ratten en ze komen er maar niet van af.

Een aantal maanden geleden leek het probleem vanzelf te zijn opgelost, maar niets is minder waar. De rattenplaag wordt bijna ondraaglijk, schrijft mediapartner Omroep West. 

Daarom zijn de bewoners opnieuw naar politieke partijen LPF en CDA gestapt. Beide fracties in de Westlandse gemeenteraad hebben schriftelijke vragen gesteld. Ze vinden dat de maat vol is.

Rob Verhagen, een ongediertebestrijder, wijst erop dat ratten gevaarlijk zouden kunnen zijn. "Niet alle ratten, maar de rat staat bekend als drager van de ziekte van Weil. Die draagt hij mee in de nieren. Daar heeft-ie zelf geen last van, maar als wij die binnenkrijgen, tasten ze onze nieren aan". 

Klemmen
Omdat rattengif niet meer mag worden gebruikt, zetten de bewoners zelf klemmen neer. De betrokken wethouder De Goeij reageert dinsdagavond op de gestelde vragen. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS