Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Reconstructie van zwaar ongeval Sand Ambachtstraat

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 10 januari 2019 16:34

Foto: Regio15


Voorbijgaande 's-Gravenzanders keken donderdagmiddag gek op toen zij in het dorpscentrum kwamen. Meerdere straten in de omgeving van de Sand Ambachtstraat bleken door de politie afgesloten. Niet vanwege een inval, maar voor een reconstructie van een ongeluk op Hemelvaartsdag 2017.

Bij dat ongeluk op de kruising van de Sand Ambachtstraat met de Van Geeststraat raakte op 25 mei 2017 rond 22.10 uur een overstekende fietser zwaargewond, omdat hij werd geschept door een auto. Volgens getuigen kwam het voertuig met flinke snelheid aanrijden en werd het slachtoffer bijna 20 meter meegesleurd.

De politie deed donderdag dan ook metingen met snelheden tussen de 50 en 100 kilometer per uur. Vanwege die hoge snelheden moest de Sand Ambachtstraat worden afgesloten vanaf de Zuidwind tot aan de Noordwind.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS