Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Regen boosdoener voor veel evenementen dit weekend

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 23 september 2018 15:11

Foto: Regen tijdens Westlands Korenfestival


De tiende editie van het Westlands Korenfestival in Naaldwijk is zaterdag niet bepaald droog verlopen. En ook onderdelen van Proef De Hoek in Hoek van Holland zijn zowel zaterdag als zondag niet doorgegaan vanwege het weer. Zo zijn alle activiteiten op het Hoekse Brinkplein komen te vervallen.

Onder paraplu's kwam er zaterdag toch nog een aantal mensen kijken naar het podium op het Wilhelminaplein. Bezoekers die liever op een drogere en warmere plek wilden staan, konden terecht in winkelcentrum De Tuinen, waar eveneens optreden waren.

In Maassluis is de familiesurvival deze zondag niet doorgegaan vanwege het onstuimige weer en de lage temperatuur. De organisatie vindt de organisatie het niet verantwoord om kinderen aan het evenement te laten deelnemen. De rest van het programma in het centrum van Maassluis gaat wel gewoon door.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS