Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Regioboeren gearriveerd op Malieveld

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 1 oktober 2019 12:55

Foto: het vertrek uit Schipluiden


De 27 boeren uit Midden-Delfland die deelnemen aan de demonstratie in Den Haag, zijn goed aangekomen op het Malieveld. Daar is overigens geen plek voor nog meer tractoren en andere voertuigen. De boeren hadden zich dinsdagochtend met trekker en al op de Klaas Engelbrechtsweg verzameld. Zij werden uitgezwaaid door wethouder Sonja Smit (buitengebied) die hen een hart onder de riem wilde steken.

De politie verwijst boeren nu met hun voertuigen door naar de Leidsestraatweg. Er worden onder meer ME-voertuigen en vrachtwagens gebruikt om de toegangswegen naar het Malieveld en het Binnenhof af te sluiten.


De boeren protesteren in Den Haag tegen de in eerste instantie vanuit politieke partij D66 gedane suggestie om de Nederlandse veestapel te halveren vanwege de stikstofproblematiek. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS