Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Repetities ‘Jumping Jack’ in volle gang

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 23 april 2019 17:29

Foto: BUOG 1


De makers van theaterspektakel 'Jumping Jack' zijn volop aan het repeteren op het TT Circuit in Assen. De voorstelling over de voormalige Westlandse motorcoureur Jack Middelburg gaat daar op 9 mei in première.

Middelburg vergaarde internationale roem doordat hij in 1980 de TT van Assen won en een jaar later wereldkampioen Kenny Roberts versloeg op het circuit van Silverstone. Op 1 april 1984 kwam hij met hoge snelheid ten val tijdens een race op het stratencircuit van Tolbert. Twee dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Het ongeluk speelt een grote rol in de voorstelling.

Matteo van der Grijn speelt de rol van kassenbeglazer/coureur Jack Middelburg, Julia van der Vlugt is de kleindochter en Lucas Hamming is de manager van Jack. De regie van de ‘rockmusical’ is in handen van Frank Lammers.

Op het circuit is een accommodatie voor 3.000 toeschouwers gebouwd. Tussen 9 en 19 mei komen er acht voorstellingen in de open lucht, die per keer door 3.000 mensen kunnen worden bijgewoond.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS