Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Resterende korrelbetonwoningen krijgen muurschildering

De resterende korrelbetonwoningen in Hoek van Holland worden onder de noemer Kleurrijk Hoek van Holland binnenkort voorzien van muurschilderingen. Het bewonersinitiatief, waar vijf bewoners en drie kunstenaars bij betrokken zijn, wil zoveel mogelijk mensen uit de wijk mee laten doen.

Voorgesteld wordt om per bassischool een teken-workshop voor kinderen uit groep 8 te geven. Daarnaast worden Hoekenezen via de sociale media en de krant opgeroepen om tekeningen aan te leveren. Uit de verzamelde tekeningen worden ontwerpen gekozen die op de zijgevel van de korrelbetonflats aangebracht kunnen worden.

De woningbouwvereniging gaat akkoord met het beschilderen van de kopgevel indien het werk uitsluitend wordt uitgevoerd volgens arbo-technische eisen, er geen politieke uitingen of uitingen die de woningbouwvereniging in een slecht daglicht kunnen zetten worden geplaatst en het kunstwerk nog tenminste tien jaar mee kan gaan.


Er is 7.200 euro voor dit project toegekend door de de gemeente Rotterdam via Opzoomer Mee op advies van de gebiedscommissie van Hoek van Holland.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS