Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Resultaten in tafeltennis, basketbal en waterpolo

Door: Rick Van der Zanden

Gepubliceerd op: zondag 12 november 2017 15:52

Foto: Archieffoto Salamanders 1


In diverse binnensporten werden afgelopen zaterdag competitiewedstrijden gespeeld door regiogenoten. Een overzicht per sport. 

Tafeltennis
De Salamanders uit Wateringen heeft in de eredivisie goede zaken gedaan. In eigen huis werd met 4-2 gewonnen van Wijzenbeek/Westa. Hierdoor staan de Wateringers op de derde plek van de ranglijst. De eerste vier ploegen strijden aan het eind van de competitie om het kampioenschap.

Smash uit Monster speelde in de tweede divisie landelijk met 5-5 gelijk tegen Avanti 2. In de ranglijst staat Smash nu op een derde plaats.

Basketbal
De mannen en vrouwen van de Green Eagles uit Maassluis verloren allebei hun duel. De vrouwen werden in eigen huis met 66-72 verslagen door U.S. VSE. In de promotiedivisie staan de Green Eagles nu op de negende plek.
De mannen verloren met 69-77 van WBB Giant en staan nu op de laatste plaats in de tweede divisie.

Waterpolo
De mannen van zwemvereniging Westland verloren in eigen huis met ruime cijfers van Wave. Het werd 5-14 voor de bezoekers uit Delft. De Westlanders staan na zes gespeelde wedstrijden nog op 0 punten en daarmee op de laatste plaats in de derde klasse A.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS