Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rijkswaterstaat: 'Volg officiële omleidingsroute A20'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 4 november 2018 00:39

Foto: RWS


Rijkswaterstaat waarschuwt automobilisten voor vertraging richting Maassluis dit weekend en geeft het het dringende advies gebruik te maken van de officiële omleidingsroutes, zo schrijft mediapartner RTV Rijnmond.

Zaterdag liepen de lokale wegen in Maassluis en in deel van Vlaardingen helemaal vol door de afsluiting van de A20 tussen Kethelplein en Maassluis. De vertraging liep volgens de ANWB op tot een uur. Automobilisten klaagden erover op sociale media.

Volgens Rijkswaterstaat negeerden veel automobilisten zaterdag het advies om via de A13, A4 en N223 te rijden. Met een verkeersinfarct in Maassluis tot gevolg.

De snelweg A20 is twee weekenden dicht om het asfalt te vervangen. Verder komen er op- en afritten voor het bouwverkeer van de Blankenburgverbinding. Dit weekend zijn de werkzaamheden op de noordelijke rijbaan van de A20 in de richting van Hoek van Holland. Volgend weekend is de zuidelijke rijbaan aan de beurt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS