Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rodenburg sluit bedrijfspand Veenakkerweg na reeks incidenten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 10 april 2019 15:11

Foto: Archieffoto WOS Media


Burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland heeft woensdag besloten een bedrijfspand aan de Veenakkerweg in Den Hoorn te sluiten. In en rond het gebouw was sprake van 'een reeks incidenten die de openbare orde en veiligheid in de gemeente flink verstoren'.

Volgens Rodenburg gaat het specifiek om een aantal drugsgerelateerde incidenten die te maken hebben motorclub Caloh Wagoh. Afgelopen november deed de politie al een inval in het pand, omdat er mogelijk een clubhuis van de motorbende in was gevestigd. Dat was niet het eerste incident op die plek, liet raadslid Ed Roeling destijds weten. "Al jaren is hier een ongewenste situatie. Er gebeurt hier van alles wat niet is toegestaan."

De burgemeester zegt verder dat de eigenaar al eerder was gewaarschuwd, dus daarom mag de sluiting voor hem niet als verrassing komen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS