Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rotary Duurzaamheidscongres in Theater Koningshof

donderdag 11 oktober 2018
Rotary Duurzaamheidscongres in Theater Koningshof

Na twee succesvolle eerdere edities vindt dit jaar het derde Rotary Duurzaamheidscongres plaats op donderdag 11 oktober. Onder leiding van Koos Karssen gaan in Theater Koningshof in Maassluis, Helga van Leur en Richard van Hooijdonk in op de impact die de klimaatverandering heeft op onze samenleving.

Rotary organiseert deze bijeenkomst voor geïnteresseerden in de klimaatverandering, waarbij een groot aantal scholieren zal aansluiten. Klimaatverandering is een thema dat ook voor jonge mensen heel belangrijk is.
Het programma bestaat uit een lezing van Helga van Leur (meteorologe) en Richard van Hooijdonk (trendwatcher en futurist) die het publiek meer zullen vertellen over de impact van de klimaatverandering. Daarnaast zal een vertegenwoordiger van Rabobank meer vertellen over circulaire economie. 
Aansluitend zullen leerlingen van lokale middelbare scholen de wethouders van de gemeenten Maassluis (Gerard van der Wees) en Midden-Delfland (Wendy Renzen-Van Leeuwen) interviewen over maatregelen en zienswijzen in die gemeenten, die verband houden met de klimaatverandering.
Voor en na het evenement is er een informatiemarkt.
De middag zal afgesloten worden door Edo Haan, de burgemeester van Maassluis.
 
Locatie: Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Aanmelden via duurzaamheid@rotarymaassluis.nl
 


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
za 15 dec 2018
Het maken van een stamboom en het zoeken van voorouders is een populaire hobby tegenwoordig. Maar het is meestal niet...
za 15 dec 2018
Op zaterdag 15 december brengt Tijn Touber meditatieconcert seVen naar Op Hodenpijl. Reis mee langs de zeven...
ma 17 dec 2018
Maandag 17 december is er weer een Alzheimercafe in de Hof van Heden in Naaldwijk. Het onderwerp van deze avond is: Wat...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS