Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rotterdam betaalt kosten overleden pony

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 28 januari 2020 10:16


De gemeente Rotterdam komt Kinderboerderij Hoek van Holland tegemoet in de kosten die gemaakt zijn rond het overlijden van pony Blacky. Het dier overleed op nieuwjaarsdag als gevolg van vuurwerkstress. De kosten van de dierenarts, 350 euro, worden door de gemeente betaald.

De kinderboerderij ligt in een vuurwerkvrije zone in het dorp. Toch werd er rond de jaarwisseling volop vuurwerk afgestoken, waarvan de pony in paniek raakte. Blacky kwam klem te zitten in een ophoging. Een dag later is besloten pony Blacky in te laten slapen.

"Een mooi gebaar", noemt beheerder Izak de Boer het betalen van de kosten door Rotterdam. Toch noemt hij het pijnlijk, dat de kinderboerderij zich voor de rest zelf moet bedruipen. De Boer hoopt dat de gemeente nog een keer met subsidie over de brug komt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS