Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Royal Brinkman opent kantoor in Moskou

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 2 januari 2019 11:28

Foto: Google Streetview kantoor in s-Gravenzande


Tuinbouwtoeleverancier Royal Brinkman gaat zijn activiteiten in Rusland en de voormalige Sovjetlanden verder intensiveren door een eigen kantoor te openen in Moskou. Dat heeft de onderneming, met hoofdvestiging in 's-Gravenzande, woensdag aangekondigd.

Brinkman was al actief op de Russische markt, maar kwam zo nu en dan problemen tegen. "Vanwege de importregelgeving kon niet altijd geleverd worden; klanten wilden of konden niet altijd zelf importeren." Met het nieuwe kantoor moet dat verleden tijd zijn.

"De Russische tuinbouw groeit snel en er is een groeiende vraag naar kennis en specialisme", zegt Jan Schuttrups, directeur International van Royal Brinkman. "We hebben al korte lijnen met telers in Rusland, maar om goede duurzame relaties op te bouwen, is het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn."


Royal Brinkman is ook al fysiek gevestigd in Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Mexico, Polen, Hongarije, Turkije, Duitsland en Australië.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS