Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ruilen tot je een woning aan het water hebt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 5 december 2018 16:55

Foto: Facebook Mart van de Sar bij de eerste ruil


Misschien wel een van de bekendste methodes om rijker te worden: ruilen. Columnist Mart van der Sar uit Monster trekt er drie jaar voor uit om uiteindelijk te komen tot een aangepaste woning met een tuintje aan het water, waar hij lekker kan vissen. Hij wil gewoon eens kijken hoever hij komt.

Drie objecten heeft hij om te ruilen, een poppenhuis, schilderij en schemerlamp. Voor de lamp is er al iemand gevonden die wilde ruilen. Het werd een kerstman op een rendier, dat is inmiddels al weer geruild tegen een vuurwerkpakket van 400 euro en dat onlangs geruild voor een behandeltafel van 1.800 euro.


Van de ruilbeurten worden opnames gemaakt, zodat er aan het einde van de rit een film ontstaat. De ruilactie is te volgen op de website van Mart van der Sar. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS