Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ruim 93.000 euro bij elkaar gewandeld tijdens 11strandentocht

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 7 oktober 2018 11:35

Foto: 11strandentocht


1.111 lopers hebben zaterdag meegedaan aan de tweede editie van de 11strandentocht. Met deze wandel- en hardlooptocht, die tussen Hoek van Holland en Bloemendaal werd afgelegd, werd ruim 93.000 euro opgehaald voor de Hartstichting. Dat schrijft mediapartner Omroep West.

Onder zonnige omstandigheden kozen de deelnemers uit verschillende afstanden: 11, 20, 40 of 60 kilometer. Ruim 220 mensen liepen de grootste afstand: een tocht van 60 km langs elf stranden. Deelnemers mochten kiezen of ze wilden starten in Bloemendaal, Noordwijk of Scheveningen. De andere stempelposten waren op de stranden van Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Den Haag Zuiderstrand, Kijkduin, Ter Heijde en 's-Gravenzande.

'Het was een groot succes', zegt David Verschoor van de Hartstichting. 'Vorig jaar moesten de 1.111 helden nog door wind en regen de tocht afleggen, dit jaar waren de weersomstandigheden gelukkig een stuk beter. De deelnemers hebben alles op alles gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hartstichting.'


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS