SignBiblio 4

Ruime oefenzege VELO (zo) tegen TAC'90

De zondagploeg van VELO is de voorbereiding op het nieuwe seizoen goed begonnen. De eersteklasser, met debuterend trainer Patrick van Dullemen, liet in Wateringen geen spaan heel van het Haagse TAC'90, dat uitkomt in de tweede klasse. Aan de Noordweg werd het liefst 6-2.

De Hagenaars kwamen, na VELO-doelpunten van Djamairo Rigters en Tony van den IJssel, tot twee keer terug op gelijke hoogte. Van den IJssel werd uiteindelijk de grote man van de eerste helft, want met nog twee doelpunten zette hij de ruststand daarna op 4-2. Na de theepauze hadden de Wateringers het beste van het spel, maar kwamen via Ryan Ronders en nog een keer Van den IJssel slechts twee keer tot scoren.

VELO-zaterdag

Ook de zaterdagploeg van VELO speelde dinsdagavond haar eerste oefenwedstrijd, uit bij RKDEO. In Nootdorp kwamen de gasten na rust via Daan van Rossum op een 0-1 voorsprong en liepen ze na een eigen doelpunt zelfs uit tot 0-2. RKDEO kwam echter goed terug en bepaalde na 90 minuten de eindstand op 2-2.