Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Ruitenburg Runners winnen Ploegentijdloop

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 6 juli 2019 09:22

Foto: Arthur van Dijk 1


De Olympus '70-atleten Dominic Bersee, Maarten Bakker en Peter Pollemans zijn vrijdagavond winnaar geworden van het Open Westlands Kampioenschap Ploegentijdloop 2019. Onder de naam Ruitenburg Runners renden zij in de Honselse Dijkstraat naar de tijd van 6.00 over de 2 kilometer.

Tweede werd het team Agium II bestaande uit René de Lange, Menco Schuurman en Tristan Valkenburg, in 6.10. op de derde plaats kwam Agium I met Arco Poot, Thomas Pereira Horta en Wesley Odenkirchen (6.24).

Bij de vrouwen ging de overwinning naar de Ruitenburg Girls. Inga Michejenko, Isa Leen en Lisan Duijvestijn renden samen in 6.45 over de streep. Zij hadden ruim 1 minuut voorsprong op het team van Bakkerij Scholtes, bestaande uit Linda Koper, Lynn van Toledo en Mariëtte van Nieuwkerk (7.48).
Snelste Honselersdijkers waren Sander van Dijk met zijn vrouw Petra en hun zoon Lukas, in 8.10.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS