Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rus wint ook toernooi Cordenons

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 11 augustus 2019 21:22

Foto: Archief WOS Media


Arantxa Rus heeft zondag het ITF-tennistoernooi in het Noord-Italiaanse Cordenons op haar naam geschreven. Na haar zege in El Espinar (Spanje) vorige week, is dit voor de Monsterse de tweede toernooiwinst op rij en haar vijfde dit jaar.

Makkelijk ging het echter niet tegen de Sloveense tiener Nika Radisic, die zo'n vijfhonderd plaatsen lager staat op de wereldranglijst. Radisic kwam al snel 0-3 voor in de eerste set. Rus vocht zich terug tot 3-3, maar verloor de set uiteindelijk met 4-6.

De tweede set ging daarna gelijk op en eindigde uiteindelijk met 6-4 in het voordeel van Rus. Radisic bleek na ruim twee uur spelen opgebrand en gaf in de beslissende set weinig tegenstand meer, zo kon het dat Rus deze eenvoudig met 6-1 won en daarna de trofee in de lucht mocht houden.Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS