Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Rutte bezoekt De Winter Logistics in Honselersdijk

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 2 juni 2016 16:14

Foto: Dennis van Schie


Hoog bezoek donderdag bij transporteur De Winter Logistics in Honselersdijk. Minister-president Mark Rutte was ruim een uur op bezoek bij het bedrijf op het complex van FloraHolland. De premier liet zich bijpraten over de alsmaar veranderende transportsector.

Een van de zaken die de directie met Rutte besprak is de conditie van wegen in Europa en knelpunten voor vrachtwagens bij bijvoorbeeld een grensoversteek. Ook de arbeidsmarkt in de sector was 'een ding'. Zo zijn er tekorten, is er onvoldoende gediplomeerd personeel en zit buitenlandse arbeidswetgeving in de weg.

De premier komt niet vaak op officieel bezoek in Westland. Het bezoek van donderdag was overigens al binnen een week geregeld. Het was de kring rondom Rutte die voorstelde om bij De Winter langs te gaan, winnaar van de TLN Ondernemersprijs.


Mark Rutte liet weten het bedrijf eigenlijk alleen maar vanwege de vrachtwagens te kennen. "Het mooie aan mijn baan is, dat ze soms ook de deur openen om binnen te kijken. Straks ga ik met een wagen mee! Dat is het kind in een pakhuis in mij", schitterde Rutte. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS