Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sabra weer open na verwoestende brand

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 27 december 2018 17:07

Foto: vader Zilvar en zoon Engin van de shoarmatent


Vijf maanden na de uitslaande brand bij de Hoekse shoarmazaak Sabra is er voor de medewerkers weer reden tot lachen. 2019 kan niet beter beginnen voor eigenaar Zilvar en zijn team, want de eetzaak opent op 2 januari weer de deuren.

Het is een zomeravond in juli als het noodlot toeslaat. De vlam vliegt in de pan en binnen no time staat de keuken in lichterlaaie. De vlammen schieten door het ventilatiekanaal naar buiten en het vuur grijpt wild om zich heen. Een bovenverdieping wordt in de as gelegd.

De eigenaar ziet zijn zaak in vlammen opgaan, maar geeft de moed niet op. Gelukkig dekt de verzekeraar het merendeel van de schade en er wordt nieuwe keukenapparatuur aangeschaft. Ook het interieur krijgt een beurt. Woensdag 2 januari worden loodzware maanden feestelijk afgerond met de heropening van Sabra.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS